Analytics

Data als leidraad voor het meten van resultaten én sturen op verbeteringen. Meten = weten.

Let’s analyse

Uitgebreide analyses. Bruikbare gegevens. Wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en in elk formaat. Heroo zorgt voor doeltreffende data-analyses. Dé blauwdruk voor vet goeie en succesvolle marketingcampagnes.

Jouw Big Data zijn van onschatbare waarde. Die gaan onze Helden verzamelen en analyseren. Zo vinden wij kansen voor een doeltreffende marketingstrategie voor jou. En zorgen voor snellere conversies en daarmee groei.

1. Google Analytics

Betere gegevens betekenen betere beslissingen. Met Google Analytics brengt Heroo het volledige verhaal over online klantgedrag en prestaties voor je in kaart. Voor een uitgekiende online marketingstrategie en het realiseren van een ambitieuze groei.

2. Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem (TMS) waarmee we snel tags op je website, webshop of mobiele app kunnen bijwerken. Zo kunnen we nog preciezere informatie sturen naar Google Analytics of AdWords. Heroo zorgt zo dat je waardevolle informatie krijgt.

3. Google Search Console

Heroo gaat nét dat stapje verder met de tool Google Search Console (GSC). Dat levert belachelijk veel waardevolle informatie over de technische prestaties van jouw website of webshop en hoe vindbaar je bent in Google. En een boost aan je online groei.

4. Dashboards

Dashboards zijn er simpelweg zodat jij jouw data gebruiksvriendelijk kan zien. Hiermee kun jij de data beter begrijpen en zien wat de impact is van bijvoorbeeld je online marketing. De Helden van Heroo helpen je daar graag bij.

Samen online heldhaftig?

De meest slimme oplossingen en hoogste resultaten voor onze klanten. Zodat die 100% tevreden zijn. Dáár doen we het voor! Laat de resultaten het woord doen. 

Don’t gamble, be sure

Zonder de juiste inzichten ben je aan het gokken in het Google casino. Dat betekent gemiste kansen en verspilde uitgaven. Precies waar je allemaal niet op zit te wachten.

De Heroo helden vinden met geavanceerde data-analyses de juiste inzichten. We ontdekken wat niet en vooral wat wél werkt. Om jou sneller te laten groeien met minder kosten en vooral minder effort. Da’s relaxt toch?

Klaar voor heldhaftig goede analyses?

Google Analytics is een expertise waar onze Helden helemaal ijzersterk in zijn. Ze voorzien je van de nodige relevante data zodat jij zelf inzicht hebt in de prestaties van je website of webshop.