Google analytics

Ontrafel de geheimen van jouw website met de kracht van Google Analytics. Met Heroo aan je zijde wordt data niet alleen begrijpelijk, maar ook actiegericht.

Analytics

Ontgrendel het Geheim van Jouw Website

Google Analytics is meer dan alleen een tool, het is een schat aan informatie die wacht om ontdekt te worden. Maar begrijpen wat al die cijfers betekenen, kan een uitdaging zijn. Bij Heroo maken we het eenvoudig. We helpen je de geheimen van je website te ontrafelen, van het begrijpen van je bezoekers tot het analyseren van je best presterende pagina’s. We zetten de data om in actiegerichte inzichten, zodat je beslissingen kunt nemen die gebaseerd zijn op feiten, niet op gevoelens. Laat ons je helpen om je website naar een hoger niveau te tillen!

Starten met Google Analytics!

Ben je klaar om de kracht van data te ontdekken? Duik met Heroo in Google Analytics. Tijd om te ontdekken wat jouw website echt te vertellen heeft!

Stappenplan

Kennismaken

We leren jou, je website en je doelstellingen kennen.

Instellen

We stellen Google Analytics correct in voor jouw website.

Analyseren

We duiken in de data en onthullen waardevolle inzichten.

Optimaliseren

We gebruiken deze inzichten om verbeteringen aan te brengen en resultaten te stimuleren.

Krijg Duidelijke Inzichten met Heroo's Analytics Expertise!

Wil je jouw prestaties verbeteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat Heroo je helpen met onze expertise in Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager en gepersonaliseerde dashboards. We zorgen ervoor dat je de juiste gegevens krijgt om gefundeerde beslissingen te nemen. Klaar om datagestuurd te werken? Neem vandaag nog contact op met Heroo!

Jay Aarts
Mollie
Leadinfo
Google Ads
ActiveCampaign
Elementor
WordPress
WooCommerce
Scan de code