Online Marketing

Organisch of betaald verkeer naar je website of webshop? Online Marketing zit in ons bloed. Content = king!

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in Google?

Zoekmachine Optimalisatie is een methode die gebruikt wordt om het verkeer op een website te verbeteren door gebruik te maken van keywords en backlinks. Het is een van de belangrijkste manieren om verkeer te krijgen van zoekmachines zoals Google, Yahoo, of Bing.

Elk jaar gebruikt Google meer dan 200 factoren om webpagina’s te rangschikken in hun zoekmachine resultaten pagina (SERP). Velen zijn verbaasd dat Google werkt met een “geheim” algoritme. Het is niet geheim, het betekent gewoon dat niemand precies weet hoe het algoritme werkt, behalve de werknemers en leidinggevenden van Google.

Door onze jaren lange ervaring en opgedane kennis weten we hoe je pagina’s goed kan ranken.

Google Shopping

Nieuw tijdperk van online shoppen

Google heeft het aanzien van winkelen veranderd; het heeft een nieuw tijdperk gecreëerd waarin de klant de macht krijgt.

Met Google Shopping kunnen klanten online naar producten zoeken en op afbeeldingen zoeken. Deze nieuwe vooruitgang heeft het zoeken naar producten gemakkelijker gemaakt dan het ooit is geweest.

Google is altijd op zoek naar manieren om zijn klanten te helpen. Met de Google Shopping Search Engine is het nu voor je mogelijk om producten te vinden via afbeeldingen die op het scherm worden weergegeven in plaats van alleen tekst, zoals zoekmachines normaal werken. Met deze functie kunnen mensen foto’s bekijken van verschillende artikelen die ze zouden willen kopen in plaats van er steeds opnieuw over te lezen tot ze een beslissing nemen.

Facebook Ads

Grootste social platform ter wereld

Facebook Ads is een online advertentieproduct dat kan worden gebruikt om advertenties te verspreiden op het Facebook-platform en andere websites. De advertenties kunnen worden weergegeven als een bericht of afbeelding in de nieuwsfeed van een gebruiker, zijbalk of zelfs als een plaats op de pagina waar u inhoud bekijkt; waar het zou kunnen overlappen met andere berichten. De advertenties kunnen variëren van eenvoudige tekstadvertenties, afbeeldingen of links.

Instagram Ads

Adverteren op smartphones

Instagram Ads zijn erg populair onder bedrijven over de hele wereld. Ze worden door bedrijven gebruikt om hun producten via mobiele apparaten te promoten. Deze vorm van marketing wordt steeds belangrijker omdat het goed werkt met visuele content die wordt gedeeld op Instagram, wat leidt tot resultaten van hoge kwaliteit. Laat je Instagram Ads beheren door Heroo. Wij kunnen de advertenties succesvol inzetten.

E-mailmarketing

Effectieve campagnes met je fans

Voor elk bedrijf is het belangrijk om bekendheid te creëren en te verspreiden over hun producten. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, zoals het hebben van een goede website, het maken van een advertentie op tv of radio, en zo veel meer. Maar één van de meest efficiënte en populaire manieren van promotie is e-mail marketing.

Trots om samen met onze klanten te bouwen aan online succes

B&B Kleine Beerze
Chapter E
Snoepkado
GolfConnect
KoelDeal
TCOG
ScriptieMaster
Promokledinghuis