Google shopping

Online verkopen was nog nooit zo eenvoudig! Met Heroo’s Google Shopping strategie bereik je klanten op het perfecte moment: wanneer ze klaar zijn om te kopen.

Google Shopping

Een Online Etalage Die Niet Te Missen Is!

Google Shopping advertenties laten je producten opvallen op de plek waar je potentiële klanten al zoeken: in Google. Maar dat is nog niet alles. Bij Heroo gaan we een stap verder. We zorgen niet alleen dat jouw producten zichtbaar zijn, maar ook dat ze de aandacht trekken. Met de juiste optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw advertenties eruit springen en de klikken binnenhalen. We richten ons niet alleen op zichtbaarheid, maar ook op conversie. Want wat is een klik waard zonder aankoop? Wij zorgen voor resultaten!

Starten met Google Shopping!

Ben je klaar om je online verkopen een boost te geven? Duik met Heroo in Google Shopping en zie je webshop floreren. Tijd om de spotlight te pakken!

Stappenplan

Kennismaken

We leren jou en je producten kennen.

Inrichten

We stellen je Google Shopping feed op en optimaliseren je productinformatie.

Adverteren

We lanceren je campagnes en houden de prestaties nauwlettend in de gaten.

Optimaliseren

We analyseren de resultaten en sturen bij voor maximale resultaten.

Niet op zoek naar Google shopping?

E-mailmarketing

Op zoek naar onverslaanbare e-mailmarketing? Bij Heroo ben je in veilige handen. Voor e-mails die boeien, binden en converteren. Van geautomatiseerde trigger e-mails tot aan complete e-mailcampagnes, onze e-mailmarketing bestrijkt het volledige klanttraject.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO

De Helden van Heroo zorgen ervoor dat jouw website of webshop goed gevonden wordt in de organische zoekresultaten van Google. We focussen op sterke zoekwoorden die conversie op leveren. Zo zet Heroo voor jou de puntjes op de online.

Lokale SEO

Wil je jouw lokale zichtbaarheid verhogen en beter gevonden worden door klanten in jouw omgeving? Met Heroo’s Lokale SEO straalt jouw bedrijf in de lokale zoekresultaten!

Google Ads (SEA)

Google Ads zijn enorm krachtig en leveren direct verkeer op. De Helden van Heroo zijn daar meester in. We voeren onderzoek uit en zorgen voor strategieën die de door jou gewenste bezoekers naar je online kanalen leiden. Jij geen zorgen, wél maximaal resultaat.

Facebook Ads

Facebook is hét platform om je doelgroep aan je te binden. Met een uitgekiend targetingsysteem identificeert Heroo deze. En we zorgen voor unieke Facebook advertentiecampagnes. Die we voor je monitoren, analyseren en bijsturen. Die opvallen.

Instagram Ads

Miljoenen Nederlanders checken dagelijks Instagram. Dé plek dus om je doelgroep aan je te binden. And… the first impression counts! Heroo zorgt voor strategische en creatieve Instagram advertenties, die opvallen bij jouw target-doelgroep.

 Doe meer dan alleen adverteren, domineer met Google Shopping!

Wil je jouw producten direct in de spotlight zetten bij potentiële klanten? Met Google Shopping en de expertise van Heroo kunnen we dat realiseren. We optimaliseren je productlijst, zorgen voor de juiste targeting en halen het meeste uit je budget. Ben je klaar om je verkoop te versnellen en je concurrenten in het stof achter te laten? Neem vandaag nog contact op met Heroo!

Aschwin Warps
WordPress
Google Ads
ActiveCampaign
Leadinfo
WooCommerce
Elementor
Mollie
Scan de code