Lokale SEO

Wil je jouw lokale zichtbaarheid verhogen en beter gevonden worden door klanten in jouw omgeving? Met Heroo’s Lokale SEO straalt jouw bedrijf in de lokale zoekresultaten!

Lokale SEO

Lokaal de Held Uithangen, Dat Klinkt Toch Keigoed?

En dat is precies wat we met Lokale SEO bereiken. Wanneer jouw potentiële klanten zoeken naar diensten of producten in hun omgeving, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf bovenaan staat. We optimaliseren je Google Mijn Bedrijf profiel, zorgen voor consistente lokale citaties en bouwen aan een sterk backlinkprofiel. Maar we doen meer dan dat. We zorgen ervoor dat jouw website content relevant is voor je lokale publiek. Lokale SEO bij Heroo betekent dat jouw bedrijf een lokale held wordt. 

Starten met Lokale SEO!

Ben je klaar om lokaal te schitteren? Verhoog jouw lokale zichtbaarheid en word de go-to in jouw omgeving met Heroo’s Lokale SEO.

Stappenplan

Kennismaken

We leren jou, je bedrijf en je doelstellingen kennen. 

Locale analyse

We analyseren de lokale markt en bepalen de strategie.

Implementeren

We zetten de lokale SEO-strategie in actie.

Monitoren en optimaliseren

We volgen de resultaten op en optimaliseren waar nodig.

Niet op zoek naar local seo?

E-mailmarketing

Op zoek naar onverslaanbare e-mailmarketing? Bij Heroo ben je in veilige handen. Voor e-mails die boeien, binden en converteren. Van geautomatiseerde trigger e-mails tot aan complete e-mailcampagnes, onze e-mailmarketing bestrijkt het volledige klanttraject.

Google Ads (SEA)

Google Ads zijn enorm krachtig en leveren direct verkeer op. De Helden van Heroo zijn daar meester in. We voeren onderzoek uit en zorgen voor strategieën die de door jou gewenste bezoekers naar je online kanalen leiden. Jij geen zorgen, wél maximaal resultaat.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

De Helden van Heroo zorgen ervoor dat jouw website of webshop goed gevonden wordt in de organische zoekresultaten van Google. We focussen op sterke zoekwoorden die conversie op leveren. Zo zet Heroo voor jou de puntjes op de online.

Google Shopping

Heroo levert krachtige en intuïtieve Google Shopping strategieën, die op het juiste moment je product aanbieden! Onze Helden zorgen wij voor maximale conversie van jouw aanbiedingen en producten bij je doelgroep. Succes verzekerd!

Facebook Ads

Facebook is hét platform om je doelgroep aan je te binden. Met een uitgekiend targetingsysteem identificeert Heroo deze. En we zorgen voor unieke Facebook advertentiecampagnes. Die we voor je monitoren, analyseren en bijsturen. Die opvallen.

Instagram Ads

Miljoenen Nederlanders checken dagelijks Instagram. Dé plek dus om je doelgroep aan je te binden. And… the first impression counts! Heroo zorgt voor strategische en creatieve Instagram advertenties, die opvallen bij jouw target-doelgroep.

Wordt de Lokale Held met Lokale SEO!

Wil je de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten in lokale zoekresultaten? Met Heroo’s Lokale SEO-diensten kan je bedrijf bovenaan de lokale zoekresultaten staan. Wij helpen je om lokaal een sterke online aanwezigheid op te bouwen en jouw lokale klanten te bereiken. Wil je de lokale marktleider worden? Neem vandaag nog contact op met Heroo!

Inge Voets
Mollie
WooCommerce
WordPress
ActiveCampaign
Leadinfo
Elementor
Google Ads
Scan de code