Over Heroo

Held. Heldhaftig. Online. Heroo. Maak kennis met onze online specialisten!

Even voorstellen

Met Heroo haal jij een stel echte online helden in huis. Wij hebben een passie voor ons vak en een bak aan kennis en kunde in alles wat met online te maken heeft! Die we op z’n Brabants gezegd keigraag inzetten om jouw business een boost te geven. Wij weten wat niet en vooral wél werkt.

Meer online zichtbaarheid? Nieuwe leads? Kneitergoede website? Ontzorgd worden? Ons ijzersterk team is met liefde jouw aanspreekpunt voor alle online disciplines. En dan bedoelen we ook letterlijk: alle! Van Wordpress websites en webshops, online adverteren, social media, seo, sea tot aan supersnelle webhosting. En alles wat daartussen zit. Dat scheelt jou een hoop gezoek. Wij doen het voorwerk en ontzorgen je totaal. Jij vraagt, wij lossen op. Heb jij een online uitdaging? Let’s go!

Heroo Even Voorstellen

Meet the heroes

Inge Voets

Inge Voets

Heldhaftig goed in WordPress & Sales
Aschwin Warps

Aschwin Warps

Heldhaftig goed in Online Marketing
Jay Aarts

Jay Aarts

Heldhaftig goed in WordPress

We zijn heldhaftig goed in...

WordPress

We love WordPress! We zijn dagelijks heldhaftig aan de slag om de mooiste WordPress websites en webshops te ontwerpen en te ontwikkelen. En dat natuurlijk allemaal op onze supersnelle webhosting omgeving!

Online Marketing

Hoge posities in Google, CTR, backlinks en conversies; ons hart gaat er sneller van kloppen. Met creatieve en pakkende oplossingen zorgen we voor verkeer, leads en bestellingen voor je WordPress website of webshop.

Analytics

Meten = weten. Ja, het is echt zo! Door Google Tag Manager, Google Search Console, Google Analytics en overzichtelijke dashboards maken we inzichtelijk wat de resultaten zijn én waar verbeterpunten liggen.

Trots om samen met onze klanten te bouwen aan online succes

B&B Kleine Beerze
Chapter E
Snoepkado
GolfConnect
KoelDeal
TCOG
ScriptieMaster
Promokledinghuis