WordPress

We love WordPress. Eindeloze mogelijkheden voor een website of webshop die aansluit bij je doelgroep.

Let's WordPress!

Kneitergoede websites, succesvolle webshops en online zichtbaarheid. Met een dikke kans op nieuwe leads. Onze experts zijn elk held op hun eigen vakgebied en ontzorgen jou graag. Met Heroo heb jij een ijzersterk team aan vakidioten voor je online presentatie. Die staan te trappelen voor jou!

1. WordPress websites

Gaat je hart sneller kloppen van onze WordPress websites? Van de mooie look en de blije bezoekers? Van onze strategische inzet van Online Marketing en Analytics? Waarmee verkoop & track records door het dak gaan? Mooi, we zitten klaar voor jou.

2. WordPress webshops

Heb jij ambitieuze online verkoopdoelen? Laat Heroo nou nét held zijn in WordPress webshops die presteren. Na grondig onderzoek… tadáá… komen we met een WordPress webshop die verwachtingen overtreft en doelstellingen verplettert. Die impact maakt.

3. WordPress hosting

Ready, set…go! Heroo zorgt voor supersnelle en betrouwbare hosting waar je bezoekers blij van worden. Met proactieve monitoring voor ononderbroken hosting. Geef je website of webshop een voorsprong. Gun jezelf Heroo webhosting.

4. WordPress onderhoud

Wat je bouwt, moet je onderhouden. Ook je WordPress website of webshop dus. Laat dat maar aan de helden van Heroo over. Wij zorgen voor updates, plug-ins en thema’s en dagelijkse back-ups.

Samen online heldhaftig?

De meest slimme oplossingen en hoogste resultaten voor onze klanten. Zodat die 100% tevreden zijn. Dáár doen we het voor! Laat de resultaten het woord doen. 

What you see and what you don't see

De intuïtieve WordPress websites en webshops van Heroo hebben een perfecte balans tussen look & feel en de techniek achter de schermen.

Op zoek naar slimme WordPress oplossingen? Heroo heeft dé experts in huis voor de meest indrukwekkende WordPress websites.

Klaar voor een dikke WordPress website?

Heroo’s team van WordPress ontwikkelaars levert je een veilige, schaalbare en snel ladende website of webshop. Die een eersteklas gebruikerservaring biedt. Wij helpen je met een site die jouw klanten aan gaat spreken en uitnodigt. With result!