WordPress

We love WordPress. Eindeloze mogelijkheden voor een website of webshop die aansluit bij je doelgroep.

WordPress websites

Het beste CMS voor websites ter wereld

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Wij houden van WordPress! Het is een fantastisch platform om een website op te bouwen, met 1/3 van alle bestaande websites is het ook veruit het meest populaire CMS (Content Management System).

En de mogelijkheden; die zijn eindeloos. Daarom zijn we al sinds jaar en dag fan van WordPress. We durven ons dan ook gerust WordPress specialisten te noemen!

WordPress webshops (WooCommerce)

Krachtige e-commerce oplossing voor je webshop

Starten met je eigen webshop? Check! Met WooCommerce (de e-commerce extensie van WordPress) ontwikkelen we de mooiste webshops voor je. Met volledige integratie van bijvoorbeeld betaalmethodes zoals iDeal, creditcard en PayPal kun je klanten in Nederland, maar ook in het buitenland, bedienen.

Daarnaast heb je een volledig dashboard waarin je alle (openstaande en verwerkte) bestellingen kunt zien, inclusief rapportages van de afgelopen periode.

WordPress onderhoud

Simpel. Veilig. Snel.

Er zijn een paar core elementen bij een WordPress website of webshop; WordPress, plugins en thema’s. Om te zorgen dat je website of webshop altijd up-to-date is zorgen we voor periodieke updates.

Een veilige, stabiele en snelle WordPress website of webshop. Onze missie en passie, jij zonder kopzorgen.

WordPress hosting

Razendsnelle verbinding, wereldwijd

Een van de belangrijkste punten voor de gebruiksvriendelijkheid van je bezoekers is snelheid. Door razendsnelle webhosting (door bijvoorbeeld Redis, caching en PHP optimalisatie) zorgen we ervoor dat je WordPress website of webshop geladen wordt voordat je met je ogen kunt knipperen.

Trots om samen met onze klanten te bouwen aan online succes

B&B Kleine Beerze
Chapter E
Snoepkado
GolfConnect
KoelDeal
TCOG
ScriptieMaster
Promokledinghuis