Heroo - Online Helden

Blog

Onze online helden zitten bomvol kennis en ervaring; en dat delen we graag met je! Download whitepapers, lees artikelen over WordPress, Online Marketing en Analytics, blijf op de hoogte van alles wat met online te maken heeft. Daar zijn we gek op! En heb je nog vragen? We houden van een goede sparringssessie!

Optimaliseer WordPress met WP Rocket

Optimaliseer WordPress met WP Rocket

Als ondernemer weet je als geen ander dat de zichtbaarheid van je bedrijf één van de belangrijkste factoren is om je bedrijf succesvol te maken. Je kunt de meest fantastische producten of diensten in je koker hebben, zonder dat jouw ideale klant je weet te vinden heb jij geen succesformule. En waar je vroeger misschien genoeg had aan mond-tot-mond reclame besef je nu als geen ander dat je online zichtbaarheid en vindbaarheid essentieel zijn.
Google Ads account structuur

Google Ads account structuur

In deze handleiding behandelen we de basisprincipes van het bouwen van een geweldige Google Ads account structuur onderdelen.
Google analytics

Hoe gebruik je google analytics?

U kunt zoveel dingen doen met Google Analytics: uw ROI bijhouden, segmenten maken voor het bijhouden van doelen en het analyseren van gegevens in het programma. U kunt zelfs slecht presterende pagina's vinden om de prestaties van uw site te verbeteren!
Facebook Doelstellingen

Facebook vereenvoudigt in 2022 de campagne doelstellingen

Veel adverteerders worstelde met de juiste doelstelling in te stellen. Het advertentie-ecosysteem is steeds meer gefragmenteerd, moeilijk te gebruiken en complexer geworden. Bereik en verkeer werd bijvoorbeeld vaak door elkaar gehaald.
Google Ads tekstadvertenties verdwijnen

Uitgebreide tekstadvertenties verdwijnen bij Google Ads in 2022

Vanaf juni 2022 zullen expanded text ads (ook bekend als ETA's) verdwijnen. Dit betekent dat responsieve zoekadvertenties (RSA's) voortaan het enige mogelijke type zijn dat je in Google Ads kunt gebruiken!
WordPress 5.9

WordPress 5.9 “Josephine”

Na een korte vertraging is WordPress 5.9 "Josephine" eindelijk gearriveerd met de langverwachte bewerkingsfuncties voor de volledige site die gebruikers meer controle geven over het site-ontwerp en paginasjablonen.
5 fundamentele Facebook Advertentietips

5 fundamentele Facebook Advertentietips

Wat probeer je uit een Facebook-advertentie te halen? Extra omzet, groter lezerspubliek van de nieuwsbrief, meer bekendheid? Dit zijn belangrijke punten bij het bepalen hoe uw Facebook-advertentieaccount wordt ingesteld.
Google Ads budgetten organiseren

Google Ads budgetten bepalen

Om je te helpen de juiste Google Ads-budget strategie vanaf het begin te leren, hebben we de volgende blog samengesteld. Het is opgedeeld in 3 gemakkelijk te verteren secties...
10 online marketing tips voor 2022

10 tips voor 2022

Marketing verandert steeds, maar er zijn enkele regels die nooit uit de mode raken. Eén zo'n regel? Wees niet bang om met nieuwe strategieën te experimenteren! De sleutel hier is niet elke rage online te volgen; in plaats daarvan concentreer je je op wat voor je bedrijf het beste zal werken. Heroo heeft al 10 leuke tips voor online ondernemers!