Over ons

Heldhaftig. Gewoon goed. WordPress & Online Marketing

Even voorstellen

Een keileuk team om mee te werken, je verrast met ideeën en je versteld doet staan van de resultaten. Met Heroo haal jij een stel echte helden in huis.

Gek van alles wat met online te maken heeft! Waar bij het horen van “WordPress” het hart sneller gaat kloppen. Met een passie voor het ontwikkelen van websites, webshops, snelle hosting én online marketing.

Die we keigraag inzetten om jouw business een boost te geven. Wij weten wat niet en vooral wél werkt.

Meet our heroes!

Het geheim van Heroo? Gewoon. Alhoewel, gewoon… Heroo is een hecht team van online gekken. Gespecialiseerd in de nieuwste trends op het gebied van website-ontwikkeling en digitale marketing. Kneiter gemotiveerd, creatief en veelzijdig staan we graag voor jou klaar.

Inge Voets

Eigenaar / Sales & WordPress

Jay Aarts

Eigenaar / WordPress specialist

Aschwin Warps

Eigenaar / Online Marketeer

We staan klaar voor jouw online uitdaging!

Meer online zichtbaarheid? Nieuwe leads? Kneitergoede website? Ontzorgd worden? Ons ijzersterk team is met liefde jouw aanspreekpunt voor alle online disciplines. En dan bedoelen we ook letterlijk: alle! Van WordPress, SEO, SEA, Facebook Ads, Instagram Ads tot aan supersnelle webhosting. En alles wat daartussen zit. Dat scheelt jou een hoop gezoek. Wij doen volledige campagnes en ontzorgen je totaal.

Jij vraagt, wij lossen op. Heb jij een online uitdaging? Let’s go! 

Meer weten?

Heb jij slapeloze nachten over je online zichtbaarheid? Wil je daar geen omkijken naar hebben en wél resultaten die door het dak gaan? Dan wordt het hoog tijd om te zien of jij en wij klikken. Neem contact op en kom koffie drinken!