Over ons

Zoek je een team dat knettergek is van WordPress, online marketing en alles wat met internet te maken heeft? Dan zit je hier gebakken. Bij Heroo combineren we Brabantse gezelligheid met resultaten die je doen steigeren. Ben je benieuwd naar de gezichten achter deze digitale daadkracht? Lees dan verder en maak kennis met onze keileuke familie van internetfanaten. We staan te popelen om jouw business een digitale boost te geven!

Heroo - Online Helden

Even voorstellen

We zijn een klein team, maar met een groot hart! We houden van Brabantse gezelligheid en hebben een passie voor alles wat online is. We lachen, we werken hard, en we zijn niet bang om onze handen vuil te maken (digitaal gesproken, natuurlijk 😉).

Heroo is jouw betrouwbare partner voor WordPress en Online Marketing in Eindhoven. We zijn niet zomaar een bureau; we zijn jouw vrienden in de online wereld. Dus pak een kopje koffie en kom eens gezellig kletsen. We bijten niet, beloofd! (Tenzij je een trage website hebt, dan worden we een beetje nukkig…)

Ben je klaar om met ons op digitaal avontuur te gaan? Neem contact met ons op en wordt ook een held van de online wereld!

We staan klaar voor
jouw online uitdaging
!

Wil je jouw bedrijf een flinke digitale boost geven? Bij Heroo deinzen we niet terug voor een uitdaging, hoe groot of klein dan ook! Ons team van online helden is gespecialiseerd in WordPress, Online Marketing, en Analytics. Met een mix van Brabantse gezelligheid en resultaatgerichte expertise, pakken we jouw project met beide handen aan.

Dus waar wacht je nog op? Breng je online uitdaging naar Heroo, en laat ons er iets keigafs van maken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar online succes!

Mowgli
Mowgli
Mastermind
Inge Voets
Inge Voets
Sales / WordPress
Jay Aarts
Jay Aarts
WordPress
Aschwin Warps
Aschwin Warps
Online Marketing

Samen de digitale wereld veroveren?

Ben je klaar om samen met Heroo de digitale wereld te veroveren? Ons keileuke team staat te trappelen om jouw bedrijf de boost te geven die het verdient! Geen poespas, gewoon echte resultaten. Neem nu contact op en maak van jouw online dromen een realiteit. Word ook een held! Neem contact op!

Leadinfo
WooCommerce
Google Ads
Elementor
ActiveCampaign
WordPress
Mollie
Scan de code